Thisted Kirkes Drenge- og Mandskor

Koncert i Resen Kirke d. 17. marts 2010.

Mødetid kl. 16.30 på det sædvanlig sted: Havnen i Thisted.

Der er godt humør i bussen - alle er mødt til tiden. Forældre er der også nogle stykker af. Jo, dette tegner til at blive endnu en dejlig aften.

Køreturen går helt som den skal - vi er fremme ved kirken 17.30, og der er god tid - endda rigeligt med tid: Koncerten starter først 19.30, og vi havde regnet med kl. 19.00.
Så bliver der lidt mere tid til at øve :-)

Repertoiret er kendt stof - det sidder rimeligt på hukommelsen - endda så meget, at sopraner stadig synger UDEN noder. Stor travlhed med at øve på oratorierne efterlader kun begrænset tid til det andet, men de mange øvetimer før og under turen til Australien har sat sit store præg.

Kirken er godt besøgt i aften. Desværre kunne menighedsrådet ikke selv være til stede, idet de var optaget af at finde en ny præst.

Præcis kl 19.30 træder koret ind ad døren til "O Kristelighed".

På repertoiret er også "Ubi Caritas", "Se nu stiger solen af havets skød", "Thou Wilt Keep Him In Perfect Peace" med mange flere.

Som vi har været omkring flere gange før, er soprangruppen virkelig god - der er saft og kraft i stemmerne - og alle leverer en stor indsats, der i hvert fald har kunnet mærkes på de forreste rækker! Det gør herrestemmerne også - man fristes til at sige "som sædvanligt".

Frederik og Emil synger duet, og det samme gør Magnus og Jonas. Alle fire arbejder sig fint igennem hver deres part.

Koncertens afslutningsnummer bliver et lille uddrag fra Haydns "Skabelsen", nemlig ”Sing the Lord ye voices all!

Koncerten varer ca. 1 time og 15 minutter og vi modtager undervejs og bagefter masser af klapsalver.

Koret siger Resen Kirke tak for, at I ville have os på besøg. Tak for opbakningen.

Vi håber vi ses igen engang!